sannejuliaalexandra

Goodnight people

Publicerad 2013-09-29 23:34:20 i vardag,


Nu ligger jag nerbäddad i min goa säng och pratar med min kärlek. Ska snart sova för jag ska upp vid halv 7 imorgon, börjar nämligen kvart över åtta vilket är rätt segt men det funkar. Går till 16 för ska ha mattestöd en stund efter skolan eftersom jag har matteprov på tisdag. Har egentligen ridning imon men skippar den tror jag för måste verkligen plugga. Kanske ber Fidde hjälpa mig, hehe. Jaja, nu måste ska jag nana så vi hörs imorgon. Godnatt hjärtan 

Sunday

Publicerad 2013-09-29 16:39:00 i vardag,

Och så är det söndag igen, känns bara som dagarna flyger iväg. Har i alla fall haft en jättbra helg! Jag har umgåts med killen jag älskar mest av allt, mina fina vänner, gått på stan, slappat, fått sova ut och bara haft det allmänt bra. Vaknade halv ett idag (!!) kändes som det behövdes eftersom det har blivit två sena nätter på raken. Nu har jag precis fått i mig lite mat och ska snart sätta gång med lite läxor. Nu är förresten headern ändrad, vad tycker ni? Själv tycker jag det blev riktigt bra, väldigt enkel men matchar med färgkombinationer osv. Så jag är nöjd! Tack Lovisa för hjälpen! Nu ska jag plugggaaaa, hör av mig senare! 
 

Today

Publicerad 2013-09-28 23:11:00 i vardag,

Gokvääälls på er! Som ni ser så är headern ändrad men den kommer inte se ut så utan ska fixa lite med den, så imorgon är det förhoppningsvis klart! I alla fall, är med Fidde nu. Vi har varit i stan tidigare idag och jag har även hunnit med att träffa Linn. Vi tog en lång fika på Espresso house och sedan åkte vi hem till mig en stund. Är jätte trött för jag och Fidde somna inte förrän närmare tre i natt så nu ska vi sätta på en film och bara ta det luugnt. Morgondagen kommer bestå utav plugg för det mesta, har matte prov på tisdag och två andra inlämningar tills på måndag så imorgon kommer det bli en riktig pluggdag för mig. Men nu ska vi sätta på en film, kanske uppdaterar mer sen annars hörs vi imorgon. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela