sannejuliaalexandra

Lördags outfit

Publicerad 2013-11-30 17:33:00 i vardag,


 Please jeans//Hynkydory tisha//Rut&Circle Cardigan// + Primes
 
Planerna blev lite ändrade, jag orkade inte plugga så jag var med Anke istället och är med henne även nu. Har saknat henne såå min fina bästis! Vi ska nog åka in till stan och ta en fika tror jag och bara mysa en stund innan Ella och Fidde kommer hem till mig.

Good day

Publicerad 2013-11-30 13:31:00 i vardag,

Godmorgon finisar! Förlåt för usel uppdateringen men jag har haft så sjukt mycket att plugga i veckan men nu är det äntligen helg och det är såå skönt!
 
Igår spenderade jag dagen tillsammans med Isabel hemma hos mig. Vi var så otroligt trötta så vi bestämmde oss för att köra på en myskväll och det var lika mysigt som vanligt. Fidde kom även hit under kvällen och sov sedan här, men han åkte redan vid 9 i morse för att han skulle iväg och jobba.
 
Idag står plugg och att vara med Ella och Fidde på schemat. Så det blir mysigt!
 


På bussen

Publicerad 2013-11-26 12:05:52 i vardag,


Nu sitter jag på bussen påväg hem, jag måste verkligen plugga eftersom vi inte fick så mycket gjort förut, haha! Jag är inte direkt förvånad.. Jag ska även om jag hinner ta en PW eftersom det är så otroligt fint väder ute. Runt 17 ska jag åka hem till Fidde en stund och sedan ska vi in till stan och kolla på hockeyn som är ikväll. Efter det sover han hos mig för jag är ledig imon, myyys! Jag hör av mig senare! Puss hjärtisar

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela