sannejuliaalexandra

Stressad

Publicerad 2013-10-31 20:50:00 i vardag,

Ännu en dag har snart passerat och snart är lovet slut. Känns sjukt att det redan är fredag imorgon! Känns som jag inte har gjort något annat än att letat efter en maskerad klädnad och som jag ännu inte har hittat. Börjar få paaaaniiik för festen är på lördag så har bara imorgon på mig också. Men tror jag har en ide så jag hoppas verkligen att det blir bra! 
 
Klippte förresten bara topparna förut så det är inte så stor skillnad eftersom jag inte färga det heller. Men det känns sååå mycket fräschare i och med att det var så såpass slitet. Ska kanske tona/färga det på lördag istället, jag får se. Nu ska jag packa ihop lite grejer och åka till min kärlek. Sover där inatt så det blir mysigt! Saknar han jätte mycket även om det inte var länge sen vi var med varandra.. världens bästa!!
 

Ni har väl inte glömt

Publicerad 2013-10-31 13:03:00 i vardag,

Nu har jag precis duschat och ska snart ta bussen in till stan och möta upp mamma för att åka till frisören. Har inte bestämt mig än hur jag ska göra än, om jag bara ska klippa topparna eller om jag ska klippa mer.. hmm, jaja jag får se helt enkelt haha! 
 
Förresten så tycker jag att det är lite tråkigt att ni inte har ställt några frågor till min och Fiddes boyfriend tag ännu, för ni var väldigt på om att vi skulle göra en i somras och nu verkar inte ni vilja det mer? Jag kanske har fel.. men vill ni så vore det jättekul om ni kunde ställa lite frågor annars avslutar jag det. Tack för miiiig, haha! :))
 

En spontanare som denna

Publicerad 2013-10-31 00:57:00 i vardag,

Gokvälls! Guuud vilken dag.. mötte upp Ella i stan runt ett för en lunch och sedan lite mys bara. Hittade en pälsjacka som jag förmodligen ska åka in och köpa imorgon. Efter att vi hade strosat runt ett tag och var trött på att kolla i affärer drog vi en spontanare till donken, på landvetter flygplats eftersom Fidde jobbar där. Dock hade vi ingen aning om vart det låg då vi trodde att det låg inne på flyplatsen. Fast i själva verket låg det precis efter avfarten så vi var tvungna att vända och gå tillbaka i ett dike precis vid vägen eftersom det konstigt nog inte gick några bussar. När vi kom fram fick vi höra att han redan hade haft sina raster så vi kunde ju dock inte träffa honom men det var kul att se honom kämpa i köket i alla fall hahaha! Vi kommer nog aldrig dra en sån spontanare igen utan att veta vart vi ska haha! 
 
Är så trött nu så jag och Ella ska väl lägga oss och kolla på någon film eller något eftersom hon sover här inatt. 
Imorgon ska jag till frisören där jag både ska klippa och färga. Så vi får se hur det blir men det blir nog naaaajs!
Efteråt ska jag och mamma till kungsmässan och kolla lite och på kvällen sover jag hos min kärlek. 
 
Det blir bättre update tomorrow. G-night!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela