sannejuliaalexandra

Hur jag skulle matcha

Publicerad 2013-06-30 18:22:47 i Mode & Outfits,

Matcha Marenas
 
 
Tänkte att jag kunde dela med mig hur jag ungefär kommer matcha mina marenas, sen kan man ju nästan ha det till nästan vad som helst, men jag tycker det är snyggast till antingen en enkel klänning eller ett par slitna shorts eller en jeans kjol. Vad tycker ni??

Gold

Publicerad 2013-06-30 18:09:11 i Nytt in,

 
Dessa godingar fick jag med mig hem från stan förut. Har gått runt och sucktat efter dom här ett bra tag nu, min mamma har ju ett par silvriga som jag har lånat ganska mycket men kände för att köpa ett par egna också, för snart kommer nog mamma vilja använda sina egna lite själv tror jag, ehe. Jag tycker i alla fall att dessa är as balla och vet att dom kommer användas flitligt i sommar! Köpte dom på Johansson för 500kr, så väärt! 

Väntar

Publicerad 2013-06-30 14:02:00 i Foton,

Sitter och väntar på att bussen ska komma, ska nämligen in till stan med Hanna där vi ska äta Jensens sen bara gå runt o kolla lite.
 
Var i stallet igår vilket var himla mysigt eftersom att jag inte hade varit där på flera veckor. Tömde mitt skåp först sedan så var jag med lite kompisar och sedan släppte vi ut alla hästar på sommarbete. Sov hemma hos Ella sen också så det var kul!
 
Efter stan kommer Fredrik hem till mig så sover han även över, så det blir mys! Har aldrig varit så kär som jag är i den killen asså, åå!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela