sannejuliaalexandra

happy easter

Publicerad 2013-03-30 12:00:00 i vardag,

 Idag vakande jag av mig själv kl 8, har dock ingen aning om varför. Men jag var i alla fall klarvaken så kunde inte somna om så istället för att ligga kvar i sängen gick jag upp och gjorde frukost till la familla. American pancakes stod på menyn, haha! Väldigt gott må jag säga! Sedan frukosten har jag inte gjort så mycket, bara slappat skulle jag vilja säga, så ska snart börja göra mig iordning och fixa lite på rummet för sedan så kommer lite gäster hit så ska vi äta lite god påskmat, leta påskägg (standard haha) och bara ha det allmänt kul! 
Glad påsk på er!

Påsklov

Publicerad 2013-03-28 20:12:00 i vardag,

Äntligen, säger jag bara! Väldigt välbehövligt må jag säga, 10 dagar ledigt! Wiiiee, det bästa är jag inte har så mycket planerat heller så då kan man bara ta det lugnt och ta dagarna som de kommer, jätteskönt verkligen! 
Slutade en timma tidigare idag så då tog jag bussen direkt till stallet och skötte Cherry. Myyys! Kom hem för någon timma sedan och har nästan precis ätit, gotti gottgott! Ska inte göra så mycket mer idag än att njuta utav att jag har loooov! Hoppas att ni fick en grym start på lovet allesammans, det fick i alla fall jag! ❤❤
 

I'm in loooovee

Publicerad 2013-03-27 22:24:00 i Nytt in,

Nu har jag äntligen fått hem min efterlängtande bikini, och jag är supernöjd verkligen! Så himla snyyyygg! 
Den satt som en smäck också så det asbraaa! 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela